top of page

Wij zorgen voor een muziekprogramma op maat.

Bent u op zoek naar een smaakvol en gevarieerd programma voor de uitvaart? Dan zit je bij Pagan Poetry goed. Wij stellen een programma samen dat volledig aansluit bij uw wensen. Marieke van Nielen en Sylvia Boone zijn een zang- en muziekduo met een groot aanbod aan stijlen. Marieke is een multi-instrumentalist voor wie geen enkele muzikale uitdaging te veel is. Zij zingt de muziek niet alleen maar vertelt ze ook als geen ander waardoor je als luisteraar naar haar toe getrokken wordt. Sylvia kan met haar engelenstem een hele ruimte vullen. Haar warme stem brengt je in beroering. Samen beschikken ze over de mogelijkheden om zowel een prachtige live uitvoering van 'A stairway to heaven' maar ook 'Ave Maria' te brengen.

 

Kies je liever voor een intieme setting waarin enkel instrumentale muziek wordt gespeeld? Ook dit is een mogelijkheid die we tot onze beschikking hebben.  

Twijfel je nog? Neem alvast een kijkje bij onze video's hieronder

of laat je inspireren door onze repertoirelijst

Neem contact met ons op, dan bespreken we samen met jou de mogelijkheden:

info@paganpoetry.nl

+31 6 39 212 763

Bloemstuk

Marieke Van Nielen

"quote"

Marieke is een multi-instrumentalist. Ze weet met haar muzikaliteit en vertelkracht de gevoelige snaar te raken. 

Sylvia Boone

"Juist op momenten als deze vind ik het belangrijk om muziek te maken en mensen met elkaar in verbinding te brengen."

Sylvia heeft reeds veel ervaring in het zingen op uitvaarten. Ze vult de ruimte met haar warme uitstraling en engelenstem. 

  • Instagram
  • Youtube
IMG_1078_edited_edited.png
bottom of page